skip to Main Content

HIR – Hrvatski institut internih revizora – Regionalna konferencija internih revizora METODOLOGIJA I PRAKSA INTERNE REVIZIJE U EUROPSKOM OKRUŽENJU

HIR

Hrvatski institut internih revizora

3.regionalna konferencija internih revizora

METODOLOGIJA I PRAKSA INTERNE REVIZIJE U EUROPSKOM OKRUŽENJU

 

Hrvatski institut internih revizora (HIIR) organizira 17. i 18. listopada 2019. godine u Zagrebu, hotel Panorama (Trg Krešimira Ćosića 9)

3. regionalnu konferenciju internih revizora pod nazivom

„Metodologija i praksa interne revizije u europskom okruženju“ .

Konferenciju organiziramo u suradnji s Udruženjem internih revizora Srbije i Udruženjem internih revizora u Bosni i Hercegovini. Time se nastavlja iznimno uspješna suradnja triju instituta koja je započela održavanjem prve konferencije ovoga tipa u Banja Luci 2017. godine te druge u Novom Sadu prošle godine.

Iako će na konferenciji biti prvenstveno obuhvaćene revizijske teme i prakse iz javnog sektora (s obzirom na sve veću zainteresiranost javnosti za trošenje javnog novca), konferencija pruža izuzetnu priliku za suradnju, razmjenu znanja i iskustava, usporedbu svoje prakse s praksom interne revizije u drugim zemljama te raspravu o aktualnim temama, što sudionicima može pomoći da uspješno ispune sve veća očekivanja svih zainteresiranih strana i da na taj način dodaju vrijednost institucijama iz kojih dolaze.

Ovogodišnja konferencija donosi aktualne teme i najbolje prakse interne revizije iz sve tri zemlje. Na konferenciji će biti zastupljene teme vezane uz aktualnosti u planiranju i obavljanju revizije, izazovima u praksi, razvoju profesije, očekivanjima od interne revizije u budućnosti te iskustvima eksternih pružatelja usluga.

Posebnost ovogodišnje Konferencije je Okrugli stol pod nazivom „Praksa i izazovi interne revizije u gradovima“. Interni revizori iz osam gradova iz regije (Hrvatska, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina te Sjeverna Makedonija) prezentirat će uspostavu i način funkcioniranja interne revizije u gradovima koje predstavljaju, povezanost modela tri linije obrane i mape osiguranja, izazove u praksi vezane uz postojeće i nadolazeće rizike, razvoju interne revizije te njenom doprinosu poslovanju institucije/grada.

Pozivamo vas da se prijavite na konferenciju, uključite u interaktivnu raspravu i svojim znanjem, iskustvom, komentarima i pitanjima doprinesete njenom uspješnom održavanju.

Konferencija je ujedno i prilika za umrežavanje internih revizora i druženje, pa će u okviru konferencije biti organiziran i društveni program.

Sudjelovanjem na konferenciji svi sudionici imaju mogućnost ostvariti do 11 CPE bodova te i na taj način demonstrirati svoju posvećenost kontinuiranom profesionalnom usavršavanju.

Sve informacije o Konferenciji možete naći na web stranici https://3hiir2019.hiir-konferencija.com/, a putem iste možete izvršiti i prijavu na konferenciju kao i rezervaciju smještaja.

 

Komentariši

Back To Top