skip to Main Content

Radionica – “Provođenje eksterne ocjene kvaliteta” – po odobrenju IIA Global

Vi ste interni revizori i želite se edukovati za respektabilnog procjenitelja kvaliteta interne revizije, a ujedno se pripremiti za samoprocjenu vaše interne revizije?
Voljeli biste dobiti pozitivno mišljenje eksterne procjene vaše interne revizije?  Treba vam vodič, koji će vam u tome pomoći?
Šta je zadaća vaše interne revizije u procesu samoprocjene/pune eksterne procjene?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete dobiti na našoj dvodnevnoj radionici
„Provođenje eksterne ocjene kvaliteta IR“ , gdje ćete u sklopu radnog materijala dobiti:

  • Praktični Vodič kojim su opisani pojedinačni koraci provođenja procesa  samoprocjene/pune eksterne ocjene?
  • Case Study (uključujući prateće alate), koji sa primjerima iz prakse, daje kompletnu sliku pitanja i mogućih odgovora s kojim ćete se susretati tokom procesa vaše samoprocjene/pune eksterne procjene. Case Study pokriva sve faze procjene, od planiranja procesa, ispitivanja, intervjua, ocjenjivanja, do izdavanja izvještaja.

Pozivamo vas da prisustvujete ovoj Radionici, gdje ćete, osim sticanja teoretskih znanja, imati priliku da se, uz asistenciju kvalifikovanog predavača, bavite i praktičnim radom, tj. aktivnostima procesa procjene. Za praktični dio radionice predviđeno je cca 5 sati.

Važno je napomenuti da će Institut, u završnom dijelu Radionice, organizovati testiranje, koje neće biti obavezno, ali će učesnici, koji se odluče za testiranje, te pokažu da su tokom Radionice usvojili odgovarajući nivo znanja i vještina, dobiti Nacionalni Certifikat Eksternog Procjenitelja.

  • Vrijeme održavanja radionice: 14. i 15. Septembar/Rujan 2018. godine
  • Mjesto: Univerzitet za poslovne studije, Ulica Jovana Dučića 23a, Banja Luka, Bosna i Hercegovina (entitet Republika Srpska)
  • Cijena: 990 KM (506 EUR) bez PDV-a (za učesnike prethodnih radionica QAE u  organizaciji IIA BiH cijena je 750 KM (383 EUR) bez PDV-a). Cijena uključuje prisustvo edukaciji, materijal, kafe pauze i ručak za oba dana edukacije.
  • Cijena certifikacije (sticanje Nacionalnog Certifikata Eksternog Procjenitelja): 300 KM (153 EUR) bez PDV-a. 

Prijave slati na: info@interni-revizori.info

Kontakt: 033 251 700 

Komentariši

Back To Top