skip to Main Content

WEBINAR:„ULOGA I IZAZOVI INTERNE REVIZIJE U KRIZNIM SITUACIJAMA“

Pozivamo Vas da svojom prijavom osigurate aktivno učešće na

WEBINARU

„ULOGA I IZAZOVI INTERNE REVIZIJE U KRIZNIM SITUACIJAMA“

23.07.2020. godine

Početak webinara u 10:00 sati

Webinar je moguće pratiti putem svih elektronskih medija preko ZOOM aplikacije.

WEBINAR JE NAMIJENJEN INTERNIM REVIZORIMA I OSTALIM ZAINTERESIRANIM UČESNICIMA.

O WEBINARU

Pandemija utiče i na rad internih revizora na različite načine. Udruženje /Institut internih revizora u BiH organizuje webinar kako bi razmotrili probleme koji utiču na funkciju interne revizije.

SADRŽAJ:

  • ‘’Interna revizija u jedinicama lokalne samouprave u doba pandemije COVID-19: uloga i izazovi’’- Amra Hamzić  (Grad Tuzla – Rukovodilac sluzbe za internu reviziju)

 

 

  • Novo normalno za internu reviziju tokom i nakon pandemije COVID-19” –  Nermin Lipa (Raiffesien banka  – Interni IT revizor)

 

 

  •  “Revizija upravljanja ljudskim resursima u post-Covid periodu“ – Maja Nura (MOGO Leasing d.o.o.) 

 

 

PRIJAVA

Učesnici prijavu vrše na mail info@interni-revizori.info uz obavezno navođenje email adrese na koju ćemo poslati link preko kojeg će moći online pristupiti webinaru.

KOTIZACIJA ZA UČEŠĆE: 90 KM + PDV (po jednom učesniku). Kotizacija uključuje učešće na webinaru i edukacijski materijal koji će biti dostavljen svim učesnicima na mail.

Uplata za učešće na webinaru se vrši na transkacijski račun br. 3383202266338176 – UniCredit banka d.d.

IIA U BIH UČEŠĆE NA SEMINARU PRIZNAJE KAO 7 SATI KPE. O BROJU PRIZNATIH SATI OD STRANE SRRF BIĆETE OBAVIJEŠTENI NAKON DOBIVANJA ODOBRENJA.

  

Pitanja i odgovori

Učesnici webinara će imati mogućnost postavljanja pitanja nakon svakog izlaganja. Također, svi učesnici webinara imaju mogućnost, kao i na redovnim seminarima postavljati pismena pitanja na koje će dobiti i pismene odgovore, kao i do sada. Već nakon popunjavanja prijave učesnici webinara imaju mogućnost postavljati pismena pitanja na e-mail info@interni-revizori.info

 

Komentariši

Back To Top