skip to Main Content

IIA Training OnDemand – TRENING PO ZAHTJEVU

IIA Global OnDemand Training je internet program za samostalno učenje koji pruža interaktivne resurse 24/7. Vodeći praktičari interne revizije sastavili su sveobuhvatan katalog ekonomičnih, fleksibilnih i globalno primjenljivih kurseva obuke kako bi se izašlo u susret neprestanim izazovima sa kojima se praktičari suočavaju, kao i stalnim potrebama za CPE.

 

Bez obzira da li želite da ojačate svoje osnovne vještine ili proširite svoje znanje u ciljanim oblastima kao što su IT, sayber sigurnosti i analiza podataka, IIA Global OnDemand Training је dostupan u bilo koje vrijeme i bilo gdje da biste riješili nastala pitanja u vezi revizije.

Pet glavnih razloga za učenje na zahtjev:

  1. Pristupačna, sveobuhvatna obuka interne revizije.
  2. Pogodni kursevi od 1 do 3 sata.
  3. Ostvarujete krediti za CPE
  4. Trenutno postoje kursevi za sve nivoe stručnosti.
  5. Interaktivni pristup, prijateljski dizajn za korisnike.

 

Pozivamo sve članove da posjete www.theiia.org/OnDemand da pregledaju kategorije kurseva koji se nude. Ovde možete odabrati kurs OnDemand koristeći svoju e-adresu, ID broj i lozinku.

Ako želite odmah da pogledate sve kurseve koristite link: https://ondemand.theiia.org/learn

Kursevi su posebno pogodni za one koji imaju međunarodne sertifikate (CIA, CRMA i dr.).

Da bi ste pristupili ovim kursevima neophodno je znanje engleskog jezika. Kursevi se plaćaju i zavise od dužine trajanja i teme, ali su ipak povoljna varijanta ako vam ustrebaju CPE poeni na kraju godine. Naravno kursevi su dobro došli i onima koji se pripremaju za sticanje certifikata.

Obaveza IIA Global je da izdaje potvrde o završenom kursu i ostvarenim CPE poenima, kao i da obezbjedi kontakt u vezi tehničkih pitanja na vaš zahtjev (resetovanje lozinke, rješavanje problema, pomoć u vezi plaćanja i uopšte korištenja platforme).

 

Back To Top